Viața sexuală a unui cuplu trebuie resuscitată și condimentată constant, pentru buna desfășurare a relației. Picanteriile n-ar trebui să lipsească din nici un dormitor, iar tu și partenerul tău știți asta deja, fără îndoială.

Și pentru că vă aflați mereu în căutarea unor poziții noi și a unor trucuri de a transforma serile obișnuite în adevărați vulcani ai pasiunii, ne-am gândit să vă sărim în ajutor cu câteva idei. Iată, așadar, 5 poziții sexuale intense pe care nu le-ați mai încercat niciodată și care vă vor îmbunătăți considerabil viața amoroasă.

1. Acrobații

Aceasta este o poziție destul de ușoară, chiar dacă nu v-ați gândit până acum la ea. Iubitul tău trebuie să stea întins pe spate, cu picioarele apropiate. Tu te vei așeza deasupra lui, cu spatele la el, în poziția inversată a unui călăreț. Apoi te vei întinde pe pieptul lui și-l vei lăsa să te penetreze și să îți mângâie sânii sau poate chiar să-ți maseze clitorisul, de vreme ce nu i-ar fi deloc greu din această postură.

2. Dansatorii

Pentru poziția dansatorilor, trebuie ca tu și partenerul tău să aveți aproximativ aceeași înălțime. Veți sta față în față, lipiți unul de celălalt, ca și cum ați dansa un blues lasciv și romantic. Tu îți vei ridica un picior, iar el ți-l va sprijini pe brațul său puternic, în timp ce tu-ți vei păstra echilibrul îmbrățișându-l în jurul taliei. Această poziție permite o penetrare mai adâncă decât poziția misionarului și eliberează calea către punctul tău G. În plus, dacă ești mai scundă decât iubitul tău, poți improviza cu o pereche de pantofi cu toc, vei fi extrem de sexy.

3. Poziția 68

În caz că nu ai mai auzit de ea până acum, poziția 68 este similară poziției 69, însă doar unul dintre parteneri are parte de sex oral. Beneficiara 68-ului vei fi chiar tu. Pune-i o pernă sub cap și așează-te deasupra lui, astfel încât să-i vezi picioarele. Caută-ți o poziție confortabilă, lăsându-ți trupul să se odihnească pe pieptul lui și bucură-te de una dintre cele mai tari experiențe sexuale pe care le-ai avut vreodată.

4. Amazonul

Aceasta este una dintre cele mai sălbatice poziții sexuale pe care le vei experimenta vreodată. Este grozavă, pentru că oferă oportunitatea unei penetrări adânci și a unui unghi perfect pentru sex. După ce l-ai întins pe iubitul tău pe spate, spune-i să-și ridice genunchii în dreptul pieptului și apoi așează-te, ca pe scaun, între picioarele lui și mișcă-te așa cum te miști de obicei când stai deasupra. Veți descoperi amândoi plăceri nebănuite până acum.

Sursa: ele.ro

Vezi și: Cum reușesc femeile plinuțe să-i facă pe bărbați mai fericiți?