Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar recent, cei doi au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. O sărbătoare frumoasă pentru oricine nu? Cu această ocazie o să aflăm istoria de dragoste a cuplului și totodată vom descoperi filmele pe care probabil încă nu le-ai vizionat cu acești actori. 

Câștigător a două premii Oscar, Michael Douglas a marcat împlinirea a 21 de ani de la căsătoria cu Catherine Zeta-Jones printr-un videoclip inedit, în care apare în diferite momente din viață alături de soția sa. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Oamenii au nevoie de acele persoane, care să-i facă cu adevărat să simtă fluturi în stomac. Dragostea este imprevizibilă și oricând poți să-ți pierzi mințile din cauza omului de lângă tine. Totuși, pentru tine vârsta contează în dragoste? 

Uite că, cuplul Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas demonstrează că dragostea nu are vârstă și că la ei acest aspect niciodată nu a fost important, chiar dacă Douglas este cu aproximativ 25 de ani mai în vârstă decât soția sa. Până în prezent cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

În ciuda prejudecăților de la Hollywood, povestea lor de dragoste este încă puternică. Mai jos vei vedea de ce acest cuplu a devenit un exemplu și vei înțelege că diferența mare de vârstă nu este un impediment în dragostea adevărată. 

Catherine Zeta-Jones s-a născut pe 25 septembrie 1969 și și-a început cariera când avea doar 15 ani. Ea a devenit populară pentru prima dată în Regatul Unit, în 1990, la emisiunea TV „The Darling Buds of May”. Totuși, lumea a ajuns să-i cunoască numele în 1998, după rolul ei din „Masca lui Zorro”, în care a jucat alături de Antonio Banderas. Succesul acelui film nu numai că i-a dat faimă instantanee, dar la un eveniment în care promova filmul, ea l-a cunoscut pe bărbatul care a devenit iubirea vieții ei, actorul Michael Douglas.

Un lucru foarte interesant vei afla acum pentru că potrivit imdb.com actorul s-a născut și el pe 25 septembrie, doar că cu 25 de ani mai devreme. Fiu al celebrului actor Kirk Douglas, și-a petrecut copilăria între platourile de filmare. Locuia cu mama sa, deoarece părinții lui erau divorțați. A început să iubească filmele și a ales actoria ca profesie, chiar dacă tatăl său nu era de acord cu acest lucru. A debutat în 1966, iar câțiva ani mai târziu și-a creat propria companie de producție de film.

În 1997, viața actriței a luat o altă întorsătură. S-a mutat în Statele Unite pentru a se încadra în viața de la Hollywood și, după multe audiții, a obținut un alt rol foarte important și puternic. Nu numai că a atins noi culmi profesionale, dar și viitorul ei soț era chiar după colț. Douglas, care era deja foarte cunoscut, a vrut să o cunoască după ce a văzut-o într-un film, deși ea credea că vrea să o cunoască doar din motive profesionale. „Am crezut că Michael Douglas a vrut să mă întâlnească doar din motive profesionale, eu știam că este producător, dar și actor. Nu m-am gândit niciodată că ar vrea să mă cunoască ca femeie și apoi am înțeles: „O, Doamne, vrea să ieșim la o întâlnire”.

Deși nu a fost prea convinsă de propunerea lui, Douglas a insistat și o telefona mereu, programul lor încărcat nu le permitea să fie la muncă în aceleași orașe. Cu toate acestea, prietenia a fost puternică și s-a dezvoltat ulterior într-o relație romantică. Conform news.bbc.co ei s-au căsătorit în noiembrie anul 2000. Au avut o nuntă grandioasă la Hotelul Plaza din New York. 

Totuși fiecare cuplu are probleme și neînțelegeri, iar ei nu sunt deloc o excepție. 

În anul 2010, actorul a fost diagnosticat cu cancer la gât, pe care, din fericire, a reușit să-l învingă. Zeta-Jones în acel moment a fost afectată de starea lui Douglas și lupta pentru sănătatea ei mintală. Consecințele au fost din păcate mai mari decât se credea, astfel ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, pentru care a ales să fie internată la spital. Acei ani grei au fost provocatori pentru amândoi, așa că au decis să petreacă ceva timp separat pentru a evalua lucrurile și a lucra la căsnicia lor.

Însă, dragostea adevărată poate depăși orice obstacol, iar separarea lor a fost doar o modalitate de a-i face mai puternici: 

„A fost nevoie de muncă pentru ambele părți. Nu cred că există prea multe șanse de a repara o relație dacă unul dintre voi este deja pe ușă. În cazul nostru cred că amândoi suntem mai buni și mai înțelepți”, a scris odată Douglas. 

Anul acesta, ei au sărbătorit 21 de ani împreună, iar ea a recunoscut că, cu cât îmbătrânește, cu atât devin mai asemănători unul cu altul, deoarece simte că diferența de 25 de ani dintre ei devine din ce în ce mai mică.

Vârsta pentru ei nu a fost niciodată o problemă: „În mod istoric, bărbații mai în vârstă și femeile mai tinere au fost împreună. Dar dintr-o dată ajungi la o generație în care acest lucru devine ciudat. Când mama îmi vorbea despre bărbați și întâmplările din viață, ea nu a pus niciodată accent pe vârstă. Și este atât de amuzant, pentru că Michael și părinții mei au aceeași vârstă, iar când ne văd împreună, nici măcar nu pun la îndoială că există o diferență de 25 de ani”, a spus ea. Zeta a mai adăugat că soțul ei nu a făcut-o niciodată să simtă că vârsta îi separă.

Conturile lor de Instagram sunt responsabile pentru a ne arăta relația lor minunată prin lucrurile și evenimentele pe care le dedică unul altuia, cum ar fi ziua de naștere comună, datele speciale și evenimentele importante din viața lor. Familia lor continuă să crească și dragostea este la fel de puternică ca la început, servind drept exemplu că, după cele mai mari furtuni mereu iese soarele și că vârsta este doar un număr când există afecțiune și înțelegere.

Tu ce părere ai despre diferența de vârstă într-o relație?

Dacă totuși am vorbit despre istoria vieții lor, hai să vedem câteva filme în care s-au filmat actorii, poate găsești vreo unul pe care încă nu l-ai vizionat:

„Wonder Boys” (2000)

„The Game” (1997)

„Falling Down” (1993)

„Traffic” (2000)

„The Terminal” (2004)

„No Reservations” (2007)

„The Rebound” (2009)

Tu ai vizionat aceste filme?