Puțini știau despre povestea de dragoste între Potap și Nastya Kamenskih, fanii crezând că pe cei doi nu-i leagă nimic mai mult decât activitatea profesională. Iată că, artiștii ne-au surprins în primăvara lui 2019 organizând o nuntă de poveste. Află că surprizele nu se termină aici, cei doi par să mai fi avut parte de o nuntă! Detalii, vezi mia jos. 

Mulți invitați, ținute luxoase, decor unic și multe altele s-au văzut din pozele de la nunta lui Potap și Nastya Kamesnkih, dar se pare că cei doi au mai avut o nuntă pentru care Nastya nu era deloc pregătită. Despre nunta despre care nu știa nimeni, a povestit chiar Nastya pe pagina sa de instagram.

„În viața fiecărui om se întâmplă evenimente care ocupă un loc special în inima acestuia. Un astfel de eveniment a devenit surpriza pe care Leosha a organizat-o pentru noi în Las Vegas, acum 3 ani în urmă.

A venit și a zis simplu: „Ai 3 ore la dispoziție ca să te pregătești pentru ceremonie”. A fost un moment foarte neașteptat pentru mine.

Și, trebuie să recunosc că amintirile despre căutările rochiei albe într-un shopping mall precum și a inelelor ne vor aduce mereu zâmbetul pe față și ne vor încălzi inimile.

Acum glumim foarte despre despre faptul că am avut parte, de fapt, de două nunți, câte una pentru fiecare. Una în stilul meu – grandioasă și elegantă pe care am făcut-o în Kiev și una în stilul lui – originală, spontană și foarte romantică – nunta surpriză în Vegas.

Nastya și Potap în Las Vegas.

Nunta lui Potap și Nastya la Kiev

Cum vedeți nu mereu tot ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas. A fost o nuntă doar pentru noi doi, dar când am prezentat noua piesă în studiou, amintindu-mi de acele momente fericite, mi-am dorit să mă împart cu amintirile acelui eveniment.

Dragi prieteni prețuiți-vă amintirile și acele emoții fericite pe care le-ați trăit cândva”, a scris Nasya pe pagina sa de Instagram.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto: Instagram