Cu siguranță că nu ați uitat de rochia pe care Polina Gagarina o afișa la cel mai important concurs de muzică din Europa. Artista care a ocupat locul secund la Eurovision 2015 încă mai păstrează în garderobă rochia de culoare albă, purtată pe scena concursului de la Viena. Pentru că arată perfect în ea și a dat pe rochie o grămadă de bani, Polina încă o mai poartă la concerte.

Polina Gagarina distribuia, ieri, pe Instagram, o fotografie care o afișa în rochia albă, purtată în premieră la Eurovision 2015. „Am evoluat la Novaya Volna 2015, iar acum, merg în Parcul Olimpic”, spunea vedeta, în descrierea fotografiei.

ds

Polina a evoluat chiar în cadrul deschiderii ediției din acest an a festivalului Novaya Volna. A purtat rochia de la Eurovision și a interpretat aceeași piesă, doar că într-o altă versiune lingvistică. Polina afișează și o tunsoare mai scurtă decât cea din primăvara acestui an, în Austria.

Amintim că pe scena competiției de la Viena, Polina Gagarina a optat pentru o ținută semnată de designerul rus Aleksandr Terekhov. Atunci, rusoaica sublinia că nuanța cromatică a rochiei nu a fost aleasă în zadar, aceasta simbolizând pacea. Alte voci susțin, însă, că albul a fost cea mai potrivită culoare pentru proiecția imaginilor obținute cu ajutorul laserelor, inspirate dintr-un show anterior al cântăreței Jennifer Lopez.

945926

Rochia albă, cu decolteu profund și trenă lungă, ar fi costat-o pe artistă cam 250 de mii de ruble, potrivit estimărilor. Ținuta a fost croită timp de 4 săptămâni, la Atelier Moscow.

Foto: Instagram, Eurovision, bluper.es

Distribuie articolul: