Măștile au devenit un element de nelipsit în casa fiecăruia. Iar unele vedete încearcă să facă din acest element nu doar o măsură de protecție împotriva infecțiilor și virușilor, dar și un decor pentru ținută, un fel de accesoriu. Spre exemplu, așa au făcut Yana Rudkovskaya și Bella Potemkina. Hai să vedem cine a fost mai inspirată.

Producătoarea din showbizzul rusesc, Yana Rudkovskaya a fost printre primele care a dat dovadă de multă creativitate în raport cu masca pentru protecție. Așa se face că blonda de fiecare dată când îmbrăca masca, o accesoriza cu o floare sau mai multe, marca Chanell. Vezi mai jos câteva imagini.

De curând, exemplul Yanei l-a urmat și designerul Bella Potemkina. Aceasta a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare cu o mască de protecție pe care sunt atașate niște flori. Nu știm exact de unde s-a inspirat Bella, cert este că măștile cu flori pe care acum le produce în cadrul atelierului, se aseamănă cumva cu cele pentru care a optat Rudkovskaya.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

НОВЫЕ МАСОЧКИ – ПО ВАШИМ ПРОСЬБАМ 🙌🏻 ⠀ Знаю, что многие не могут купить таких в аптеке😏 ⠀ Мы оперативно отшили многоразовые. ⠀ Лаконичные и с украшением😊 ⠀ Ссылочку ставлю в сториз🙏🏼 ⠀ P.S.: в интернете и аптечных сетях продаются одноразовые белые медицинские, но многие наши покупательницы хотят красивые, дизайнерские🌸#маска #маскадлялица

O postare distribuită de 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐭𝐞𝐦𝐤𝐢𝐧𝐚 (@bellapotemkinaofficial) pe

Dar tu, cum crezi, care dintre vedete a reușit să fie mai creativă?

Sursa foto & video: Instagram