Florile, mai mici sau mai mari, sunt vedetele pe podiumurile din anul 2017. Că tot a venit vara, le poți purta și sub formă naturală, însă cel mai bine totuși e să optezi pentru o coroană din flori care nu se vor ofili niciodată Elena Căpățînă te ajută să-ți potrivești o coroniță sau un cerc cu flori, perfect pentru ținuta se seară sau de zi pe care o ai.

Florile din coronițe pot fi și din foamiran, realizate una câte una și asociate într-o coroană de toată frumusețea. Pentru o fixare mai bună, în special pentru fetițele sau femeile active, este recomandat cercul, pe care vor fi prinse florile.

Gama coloristică o stabiliți cu artista hand-made în funcție de ținutele cu care o veți purta. De asemenea Elena are pregătite mai multe variante care se potrivesc mai multor ținute sau sunt neutre, coloristic. „Procesul de creație nu este foarte greu, important este să ai mâna deja antrenată, să știi metodele de fixare și să ai gust estetic dezvoltat. Restul este în baza creativității”, spune meșterița.

Coronițele vor fi cele care o să vă scoată în evidență la un eveniment, spre exemplu. Nici de coafură sofisticată nu mai ai nevoie. Elena Capațină vă meșterește prospețimea din păr, care nu se va ofili nici după o noapte de dans.

 

Anul acesta sunt în vogă cercurile sau coroanele cu multe flori, cu flori mari și colorate, în acel stil ucrainesc, dacă doriți.

„Le recomand fetelor să opteze pentru trandafiri, fiind cei mai ochioși, care produc efect atunci când îi punem și pe o haină, și în păr. După mine, coronițele sunt articole indispensabile în colecția de accesorii a unei doamne sau domnișoare moderne. În lucrările mele investesc întotdeauna multă dragoste, suflet și străduință. Purtând un astfel de accesoriu, arăți mult mai feminină!”, ne-a declarat Elena Capatina.

Elena vă poate crea accesorii pentru mama și fiica, în același stil floristic, coloristic și chiar identice. Nu ezitați să fiți unice și să atrageți privirea prin ceva frumos… deosebit de frumos!