Numerologul român Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt acele zodii peste care va ploua cu bani în 2020. Berbecii vor avea un succes grozav în cea de-a doua parte a anului şi nici la capitolul dragoste nu stau prost.

Iată care sunt previziunile făcute de Voropchievici pentru lunile care urmează:

BERBEC – va avea un an de succes dar cu multă muncă. Are parte de multă agitaţie, iubirea e la cote înalte. Salariul poate să crească, însă şi cheltuielile vor fi mari.

TAUR – are toate valenţele bune. Munca, dragostea, sanatatea, dorinţa de a călători. Acceptaţi sfaturi bune înainte de a lua decizii. An provocator profesional. Va munci foarte mult şi nu prea ştie cum să se odihnească. Roadele vor fi culese în anul 2021.

GEMENI – se pot plia pe profesie, spiritualitate. Relaţia cu banii este complicată. Câştigă foarte mult şi cheltuie foarte mult. Încercaţi să fiţi temperaţi.

RAC – sunt doritori de bani. Au parte de prosperitate, însă cu sanatatea nu stau atât de bine. Familia este prioritară.

LEU – muncă frenetică. Banii sunt importanţi şi banii vin la lei. Cheltuielile trebuie făcute cu cap. Nu vă hazardaţi. Vor avea luni în care ritmul veniturilor va fluctua. În rest, anul este superbenefic.

FECIOARĂ – face prăpăd în bani în 2020. E un an prosper, nu trebuie să îşi facă griji pentru bani. Anul asta îşi va oferi toate plăcerile vieţii.

BALANȚĂ – viața socială este foarte activă. Banii vin, însă trebuie să muncească pentru ei. Vor primi bani dintr-o afacerile de familie, vor primi o moștenire.

SCORPION – nu este un an special pentru el. Totul rămane la fel, răman în rutina de zi cu zi.

SĂGETĂTOR – bani buni, munca este instabilă. Banii vor fi cei mai importanți, vor câștiga mai mulți bani dacă vor prinde curaj și se lansează în afaceri. Cine nu riscă nu pierde. Imaginea de sine prosperă și îi face pe ceilalți să se apropie.

CAPRICORN – vor avea un an foarte buni, vor avea venituri mari și se vor simți fericiți. Banii vor fi câștigați cu ușurință, însă vor fi cheltuiți tot așa. Vor avea noroc la LOTO.

VĂRSĂTOR – se vor descurca foarte bine financiar pe tot parcursul anului. Încheie anul în belșug. Sunt înclinați spre spiritualitate și merg pe intuiție în afaceri.

PEȘTI – an prosper. Se vor lăuda cu reușitele lor financiare. Insă, atenție! Banii vor dispărea cu ușurință.

Sursa

Distribuie articolul: