A căutat o eroină cu ochi ca ai ei, pompierii să facă ploaie și echipaje de poliție ca să oprească circulația la un sens giratoriu. Vorbim despre bătăile de cap pe care le-a avut Mariana Mihăilă pentru a realiza un clip ca la carte. Despre aventurile noii sale creații artistice, interpreta ne-a povestit cu lux de amănunte și cu lux de poze.

Eroi care să le semene

“Am zis din start că vom caută eroi, adolescenți care să ne semene, atât mie cât și dansatorului care este în mașină alături de mine, Igor Munteanu. Fata e cu ochi ca la mine.. cât de puțin dar îmi seamănă adolescenta pe care am găsit-o foarte greu. Aici a fost o muncă  mare, recunosc. Adolescentul l-am găsit mai ușor. E dansator și danseaza la “Just Friends”. Din start ne-a părut că seamănă cu Igor Munteanu un pic 🙂
La zâmbetul larg din ochi”, ne povestește Mariana Mihăilă care a și recunoscut că este cel mai așteptat videoclip din toată cariera sa.

Ploaie cu pompieri și liniste cu poliția

“Ploaia care apare în videoclip e făcuta de serviciul de pompieri, cu multe demersuri făcute de noi. Nu e atât de simplu precum pare în imaginile video.

Spre exemplu pentru secvența de la sensul giratoriu cu cele două mașini vechi au stat 4 echipaje de poliție și au oprit traficul și asigurat ordinea publica, pentru câteva secunde din clip. La sensul ăsta giratoriu sunt 5 drumuri, e rondul de la Ialoveni unde unul dintre drumuri duce spre satul Costești. Deci ei au blocat intrările din toate sensurile ca să nu avem în cadru mașini contemporane”, mai povestește interpreta pentru EA.md.

Zgribuleam, dar aburi nu puteam face

“Polițistii au fost foarte amabili cu mine și chiar ne-au ajutat mult. La un moment dat trebuia să avem aburi ca să poată scrie fetița numele meu pe geam. Afara era destul de răcoare, noi zgribuleam pe acolo, suflam, dar geamul nu se aburea. Am luat o cană termos cu apă fierbinte și numai așa am rezolvat problema”, își mai amintește artista care a ținut ca clipul să fie tot în limba rusă, după originalul piesei, deși cântul apare în final și în română, având aceeași idee.

Mariana Mihăilă, te felicitam pentru idee și concept, dar și pentru clipul frumos realizat. Cei care nu l-au văzut, o mai pot face o dată.