Printre cele mai cool genți ale sezonului actual se numără plicul grafic. Este pătrat sau dreptunghi, extrem de modern și se potrivește în mult mai multe situații decât ai crede. Caută combinația de culori sau printul care să fie pe gustul și potrivită garderobei tale și fii în tendințe și tu.

Iată câteva argumente pentru care chiar merită să schimbi geanta plictisitoare pentru un asemenea accesoriu.

1. E practic

Plicul pătrat este mult mai mare decât clutch-ul de seară – deci mai încăpător și mult mai practic. În funcție de dimensiunea pe care o alegi, poți pune înăuntrul lui chiar și o tabletă. În concluzie este potrivit și pentru o ținută office și va accesoriza foarte bine și o rochie de seară.

2. E o piesă fashion de forță

Aproape toate brandurile de top au creat câte un plic pătrat în stilul propriu al fiecăruia. Tipul acesta de genți, fără toartă, pot părea incomode la început. Un lucru este sigur, însă, imaginea ta va arăta foarte stilată cu un plic grafic purtat sub braț, fără nici un fel de toartă!

3. Se potrivește la orice ținută

Dacă ești adepta ținutelor masculine și porți costume bărbătești sau blugi boyfriend atunci un plic pătrat este piesa ideală pentru tine! În cazul în care adori rochiile feminine, recomandarea e același plic grafic, deoarece va fi în contrast cu rochia ta și astfel vei atrage atenția (în mod pozitiv) asupra ținutei tale

4. Este o investiție

Plicul grafic are un preț mult mai accesibil decât modelele clasice ale designerilor, iar asta e partea cea mai avantajoasă. Pe scurt, achiziționezi o geantă semnată Gucci sau Valentino la un preț rezonabil, care nu se va demoda niciodată.

5. Are funcții multiple

Plicul pătrat poate fi introdus într-o geantă mai mare și este varianta perfectă pentru călătorii. Ai două genți într-una, fără să îți ocupe spațiu în valiză.

Distribuie articolul: