Dacă sunt celebrități care pot obține titlul de „trend setter”, Kim Kardashian, cu siguranță, se numără printre acestea. Se pare că una dintre noile tendințe ale sezonului va fi „plapumogeaca”! Așa am numit-o noi, pentru că nu ne dăm seama cu ce seamănă mai mult – cu o plapumă sau cu o geacă, totuși? Îți arătăm mai jos câteva imagini.

În pofida faptului că vremea de afară încă nu ne provoacă să îmbrăcăm cele mai groase haine pe care le avem în garderobă, Kim Kardashian deja anunță care vor fi cele mai tari tendințe în materie de vestimentație pentru perioada frigurilor tăioase. Una dintre aceste tendințe va fi geaca voluminoasă.

Kim a ales să îmbrace această geacă marca Balenciaga pentru o plimbare prin New York. Diva a ieșit din tipare și a ales o nuanță mai aprinsă pentru aceasta. Astfel, în loc de clasicile nuanțe de negru, albastru sau maro, Kim le arată fanilor cât de ușor poate fi inclusă nuanța bordo în garderoba de iarnă.

Îți recomandăm să porți acest model de geacă cu o pereche de cizme pe toc înalt sau pe platformă, care au o lungimea peste genunchi, iar atunci vei obține un look inspirat din ținuta lui Kim.

Tu ce crezi despre acest model de geacă, ai fi gata să-l incluzi în garderobă pentru zilele mai reci?

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: