„Eu un timp am stat cu mama. După care m-a născut și m-a dat la orfelinat!” - așa sună umorul basarabeanului Dima Cubreacov, plecat la studii în Danemarca. După prestația din prima etapă care a stârnit zâmbete sincere în rândul juraților, moldoveanul a ajuns în finala iUmor, de data acesta schimbând personajul macabru pe unul mai energic.

dima cubÎn timpul evoluării, Mihai Bendeac îl înștiințează că una din glumele lui: „Dumnezeu nu mi-a dat barbă ca să las o șansă și pedofililor” este o copie a unei concurente din finala sezonului trecut: „Să știți că eu de obicei nu mă machiez că vreau să dau o șansă și pedofililor”.

Răspunsul afirmativ la întrebarea dacă numărul de stand-up îi aparține stârnește controverse, deoarece i-a mințit pe jurați, acesta fiind de fapt inspirat. Anterior tânărul a mai fost acuzat că s-ar fi inspirat de la  show-rile rusești „КВН” și „Comedy Баттл”.

Aici puteți vedea prestația lui Dima din marea finală:

Nemulțumirea lui Bendeac apare în momentul în care Dima vine cu explicație sub formă de scuză: „Nu am fost conștient de sursă”.

Cu o reacție firească, Cheloo declara: „Pe mine personal nu mă interesează, eu nu sunt poliția umorului din România.”

dima cubbb

În pofida celor întâmplate pe scenă, Cubreacov primește 3 like-uri.

Reamintim că duminica, 21 mai 2017, a avut loc marea finală a show-ului românesc, iUmor la care au participat  și băieții de la Comedy Zebra Show. Sezonul 3 iUmor a fost câștigat de românca Doina Tudose.

Comedy Zebra Show au făcut un ridicat sala în picioare la iUmor. Delia: „M-am simțit ca la spectacol” (Video)

Autor: Cristina Popescu, stagiară

Distribuie articolul: