În premieră, doi dintre cei zece finaliști iUmor - Show difuzat la Antena1, România - sunt basarabeni. Au fost atât de buni, încât au acces ambii către votul publicului. Dima Cubreacov și Comedy Zebra Show au trezit multe zâmbete și multe comentarii pozitive.

Trupa de umor din Republica Moldova, Comedy Zebra Show, se numără printre cei 10 finaliști, care au venit hotărâți să lupte pentru marele premiu de 20.000 de euro, în ultima ediție a emisiunii „iUmor” din România. Și de această dată, trupa a impresionat jurații de la iUmor și a ridicat sala în picioare cu ropote de aplauze.

comedy 3

Urmăriți mai sus evoluția trupei din Moldova.

„Au fost geniali. A fost senzațional, sublim. Aveți foarte multă imaginație. Sper să câștigați. Chiar au șanse să câștige, pentru că sunt foarte buni în ceea ce fac” a precizat juratul Bendeac.

„M-am simțit ca la spectacol. A fost un spectacol. Foarte bine totul a fost gândit, muzica bine aleasă. Felicitări”, a recunoscut Delia.

„De data aceasta chiar am plăcerea să vă trimit pentru vot, pentru munca depusă, pentru tot ceea ce însemnați, moldovenii veseli. Sunt muncitori. Chiar vreau să văd cum îi votează publicul. Stilul este vechi, subiectele sunt noi”, a precizat Cheloo, citat de AGORA.md.

comedy 6

Show-ul iUmor, aflat la al treilea sezon, a fost câștigat de Doina Teodoru. Tânăra a prezentat un scheci în care iți cerea scuze de la fiecare persoană publică pe care a „atins-o” prin glumele precedente. Nu au scăpat de atenție nici prezentatorii și, mai cu seamă, jurații.

Distribuie articolul: