Cauți o rețetă delicioasă și sănătoasă? Aici îți prezentăm una dintre cele mai bune opțiuni: piept de pui delicioși umplut cu șuncă și brânză. Această rețetă are o mulțime de proprietăți benefice pentru sănătatea noastră și ne oferă suficientă energie pentru a face față restului zilei.

În plus, putem modifica această rețetă după bunul nostru plac, deoarece orice ingredient din umplutură poate fi adăugat sau schimbat. Această rețetă se adaptează oricărui tip de garnitură, oferindu-ne puțin mai multă libertate atunci când alegem ce să luăm la prânz sau la cină.

Ingrediente:
4 bucăți piept de pui;
8 felii de suncă fiartă;
1 cană brânză Mozzarella
Sare și piper după gust

Mod de pregătire
1. Pentru început, deschidem de la mijloc spre vârf cu mare atenție, fiecare bucată de piept de pui;

2. Se condimentează cu sare și piper pe toate părțile și se adaugă două felii de șuncă și puțină brânză în mijlocul fiecărui piept de pui.

3.  Le lăsăm la frigider aproximativ 20 de minute.

4- Între timp, punem suficientă apă într-o oală la foc mediu.

5. Când dă în clocot, scoatem din frigider pieptul de pui și-l învelim în folie de aluminiu, având grijă că a fost bine sigilat.

6. Îi punem în apă și îi lăsăm la fiert aproximativ 30 de minute.

7. La final le scoatem din apa, le lasam să se răceasca puțin și le putem servi.

Și așa de ușor se face această rețetă, piept de pui umpluți!

Acum, dacă vrei să adaugi puțin mai multă aromă, le putem prăji și obținem o textură foarte crocantă și o aromă incredibilă.

Pentru asta vei avea nevoie doar de toate ingredientele folosite anterior, 3 ouă, 1 cană de făină, 1 cană de pesmet și ulei pentru prăjit.

1. Repetăm ​​întreaga procedură până la pasul 3.

2. Odată ce îi scoatem din frigider, trecem prin făină, apoi prin ouăle bătute anterior și la final îl dăm prin pesmet din belsug.

3. Într-o tigaie adaugă ulei cât să se prăjeasca la foc mediu.

4. Odată ce este foarte fierbinte se prăjește la foc mic câteva minute până se rumenește bine.

Și în acest mod simplu obținem o textură foarte crocantă și o aromă delicioasă!