Tânărul pianist și compozitor moldovean, Mark Oselski, a lansat o producție muzicală intitulată „Ravi”. Piesa a fost foarte apreciată de internauți.pentru linia melodică și emoțiile pe care le trezește.

„Această piesă reprezintă portretul muzical al celebrului scriitor-apologet Ravi Zacharias. Curios este faptul că suntem născuți în aceeași zi, doar că în ani diferiți și în țări foarte diferite! Ascultați piesa și citiți Ravi!”, scrie Mark Oselski pe pagina sa de Facebook.

Când este vorba despre o producție muzicală de acest gen, cuvintele sunt de prisos. Cel mai potrivit este să ascultați și să vă dați cu părerea. Piesa „Ravi”, de Mark Oselski & friends. Pian și compoziție – Mark Oselski, chitară – Gheorghe Postoronca, tobe – Stas Poraico, voce – Nina Vlas, Tatiana Razinkov, Stas Poraico, Gheorghe Postoronca și Mark Oselski.

Mark Oselski este un pianist, compozitor și producător muzical din Chișinău, Republica Moldova. Încă în copilărie a dezvoltat o pasiune pentru artă, în special pentru muzica clasică și a urmat o carieră în acest domeniu. A cântat jazz încă în anii de liceu, a studiat la Academia de Muzică din Chișinău și a obținut masterrul în Jazz.

La vârsta de 19 ani a înregistrat primul său album – „Rancho Moldova”. Mark a fost implicat în multiple proiecte muzicale, printre cele mai importante au fost „Alex Calancea Band”, „Dan Balan” , „Zdob și zdub” , „Wallmark”, iar în prezent activează în cadrul trupei „Not an idol”.

Compozitorul muncește la cel de-al treilea album solo, numit „Places”, În care va cânta despre cele 8 locuri din lume pe care le-a vizitat: „Siberia”, „Monaco”, „Agrigento”, Tambov”, „Chișinău”, „Jerusalem”, „Demergy” și „Carpathians”.
Farmecul său constă într-o melodicitate și muzicalitate intensă care reușește să o aducă la cel mai profesionist nivel accesibil pentru oricine!

Distribuie articolul: