Frumoasa melodie „Dragostea din tei”, cunoscută și sub numele „Numa Numa iei” sau „Mai Ya hee”, interpretată de formația „O-Zone” este un single de succes maxim. Astfel, recent, o trupă de folk metal din Germania, „Feuerschwanz”, a realizat un cover după melodia „Dragostea din tei” cu care moldovenii făceau furori în anii 2000. Tu ai ascultat o altă variantă a cântecului „Dragostea din tei”? 

Trupa germană a combinat versurile basarabenilor cu chitare electrice, tobe, armuri, vase vikinge și dragoni, caracteristice stilului „medieval metal”. 

Videoclipul a fost postat pe Youtube de una dintre cele mai mari case de discuri de muzică metal din Europa. În doar câteva zile videoclipul a sărit de 200 de mii vizionări, iar în comentarii sunt mulți români, dar și străini, care felicită trupa din Germania pentru clip, dar și pentru pronunție.

Nu este pentru prima dată când ritmul remixat al melodiilor lansate de trupa O-Zone asigură succesul unor artiști străini. 

Iată aici găsești melodia trupei „O-Zone”, iar mai jos vei asculta și coverul cântat în limba română de o trupă germană:

O-Zone – Dragostea Din Tei

FEUERSCHWANZ – Dragostea Din Tei

Distribuie articolul: