Una dintre cele mai cotate modele din industria fashion își sărbătorește azi ziua de naștere. Frumoasa Gigi Hadid a împlinit 24 de ani, iar cu această ocazie, în ajunul aniversării aceasta a organizat o petrecere, iar în dress code-ul evenimentului a fost inclus…denimul! 

Gigi și-a invitat prietenii și familia într-un restaurant francez, localizat în centrul orașului Manhattan. Petrecerea a avut și un dress code, invitații au fost încurajați să opteze pentru denim. Însăși Gigi a fost cea care a ținut cont de regula stabilită și a optat pentru denim look.

De dress-code a ținut cont și sora lui Gigi, Bella Hadid, mama fetelor – Yolanda, tatăl- Mohamed, de asemenea prietenele acesteia Ashley Graham, Olivia Culpo și mulți alții. Cu toate acestea, în lista invitaților au fost și din cei care nu au ținut cont de dress-code, cum ar fi Taylor Swift și Marc Jacobs.

Bella Hadid

Yolanda Hadid

Mohamed Hadid

Ashley Graham

Olivia Culpo

Taylor Swift

Marc Jacobs

Toată noaptea Gigi s-a distrat alături de prieteni, a dansat și nu a uitat să imortalizeze momentele prin niște selfie, aceasta a avut grijă să servească burgeri și cocktailuri pentru invitații ei. Iar petrecerea s-a sfârșit mult după miezul nopții.

SURSA