Imagini unice cu marea comunitate de Moldoveni stabilită în Statele Unite ale Americii bucură ochiul și sufletul. Aceștia au celebrat în acest weekend tradițiile neamului și dorul de casă, la festivalul „Inima mea e Moldova”. Iar pentru a simți cu adevărat gustul de acasă, atât interpreții, cât și prezentatorul evenimentului au fost îndrăgiții Corina Țepeș, Costi Burlacu și Andrei Porubin.

Festivalul este la a III-a ediție și adună, anual, în luna august, sute de conaționali, împreună cu familiile lor, stabiliți la Chicago și împrejurimi. Evenimentul este organizat de Ion Roga și echipa organizatorică compusă din moldoveni  din Chicago și prezintă nu doar un program concertistic moldovenesc, dar și târguri, networking, socializare și timp frumos petrecut între moldovenii din SUA. Anul acesta, invitații speciali din țară au fost prezentatorul Andrei Porubin, dar și interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș.

Moldovenii au venit cu mic cu mare, au îmbrăcat haine tradiționale și au adus cu ei drapelul național, tradițiile frumoase, limba română și dorul de patrie. Iată cum joacă moldovenii din Chicago, SUA.

Foto/Video: Festival moldovenesc „Inima mea e Moldova”