Căprița și iezișorii din celebra lui Creangă „Capra cu trei iezi”, Pinochio sau Vulpea cea șireată ne fac cu ochiul de pe hainele copiilor. Creațiile minunate se găsesc la magazinul Florence Style, din strada Columna 105. Până când sunt disponibile doar pentru fetițe, dar creatoarea ne asigură că pregătește o colecție similară și pentru băieței.

Îi citești povești seară de seară încât micuțul tău adoră deja unele personaje? Nimic mai simplu – acum le poți avea pictate, pe o haină de calitate, în culori vii și autentice. Copilul îl va purta cu sine toată ziua și… dacă vrea, chiar și noaptea!

colaj 2 little iris

Florence Style îți pune la dispoziție mai multe modele, pe care le poate crea la comandă pe mărimea fetiței tale. Mai mult – dacă un personaj nu se regăsește în oferta lor, îl poți sugera chiar tu, iar bluzița sau rochița va fi gata în câteva zile.

colaj little iris

„Plăcerea de a picta este alimentată și de bucuria cu care micuții primesc în dar aceste personaje, fiindu-le oferite în dar de părinți sau apropiați. Emoția lor nu se echivalează cu nimic. E ceea ne ne-a lipsit nouă în copilărie – de ce nu am oferi această bucurie în dar copiilor noștri?!”, ne întreabă retoricDiana Ballerini.

Fă o bucurie copilului din viața ta și umple-i vara de poveste. Florence Style îți garantează: hainele sunt de înaltă calitate, din stofe naturale, rezistente la spălări de până la 90 de grade și fac minuni prin plăcerea de a le purta.

Colecția de rochițe și bluzițe „Little Iris” o găsești la magazinul Florence Style.

little iris 1

colaj 1