Chrissy Teigen a atras mereu atenţia atunci când a venit vorba despre aspectul fizic. A făcut declaraţii deranjante pentru unele femei, altele au aplaudat-o pentru iniţiativele sale. Acum, soţia lui John Legend a apărut în costum de baie cu celulita la vedere. 

Fostul fotomodel a strânit un val de reacţii în urmă cu ceva vreme când îşi alăpta copiii în public sau posta pe reţelele de socializare imagini cu vergeturile sale. Ea voia să le încurajeze pe femei să îşi iubească mai mult corpul, chiar dacă nu este perfect. Iniţiativele sale au fost aplaudate de unii şi criticate de alţii.

Iată că soţia lui John Legend, cântăreţul desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2019, a apărut în costum de baie. Se pare că aceasta se bucură de o vacanţă alături de copii şi de soţ în Cabo. Acolo, ea a fost fotografiată în ipostaze neaşteptate. Poartă un costum de baie din două piese, roşu. Mereu a declarat că îşi iubeşte corpul, chiar dacă nu e tonifiat. Are câteva kilograme în plus, chiar şi celulită pe picioare şi pe abdomen. S-a văzut mai ales când s-a întors cu spatele la cameră.

Chrissy Teigen nu a apelat de foarte multe ori la medicul estetician, a recunoscut că are silicoane. Ea declara: „Imaginaţi-vă dacă într-o zi aş apărea cu şolduri şi cu posterior. Oooo, voi aţi fi şi atunci deranjaţi. Sunt fericită, John e fericit, suntem toţi fericiţi.” 

Cel mai interesant lucru aici este că în ultimele poze în costum de baie postate pe Instagram, aceasta arată foarte bine și își ascunde celulita.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Foto: okmagazine.ro/Instagram.com 

Distribuie articolul: