Artistul basarabean a dezvăluit care sunt cele trei dorințe pe care le are, dar și care este cea mai mare frică a sa. Află câteva lucruri curioase despre Mark Stam.

Se pare că tânărul artist a descoperit că este un iubitor de arahnide, de altfel, acesta visează la un animal de companie, mai puțin obișnuit

Pentru unii fobie, pentru el… nebunie! Mark Stam, unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de la noi, își dorește un animal de companie cu ceva mai multe picioare decât s-ar aștepta fanii lui: un păianjen uriaș. „Aș vrea un păianjen uriaș pe care să îl am animal de companie. Să mi-l pun pe față, pe umăr, să îl iau cu mine”, declară amuzat Mark.

Acesta mai este fascinat de lumea acvatică și în special de „vânătorii cu dinți de fier” – rechinii.

Până la a fi văzut cu un păianjen „în lesă”, Mark Stam mai are câteva dorințe care implică multă adrenalină. „Îmi doresc să fac scufundări cu rechinii. Sunt fascinat de lumea subacvatică, am descoperit asta în timpul filmărilor pentru piesa „Vina mea”. Din cauza filmelor, când eram mic, am dezvoltat o frică față de rechini și acum aș vrea să o depășesc, să mă apropii de ei”, dezvăluie Mark.

Mark are și o pasiune „comună” tinerilor – graffiti

Dacă până acum artistul originar din Republica Moldova și-a transmis sentimentele prin intermediul pieselor pe care le-a compus, el nu exclude și posibilitatea de a desena ceva. „Aș vrea foarte mult să desenez graffiti pe o casă. Ar fi o mare nebunie pentru mine să desenez ceva”, recunoaște deschis el.

Iar cea mai mare frică este…

În timp ce mai toată lumea are frici cât se poate de concrete, Mark spune că se teme de un singur lucru: „Cea mai mare frică a mea a fost și va rămâne ca nu cumva să ajung la 70 de ani și să îmi dau seama că aș fi putut să fac mai multe sau că nu am fost fericit. Aș vrea să îmi spun: a fost o viață foarte frumoasă. Sunt fericit. Am ce povesti nepoților”, spune Mark Stam.

Distribuie articolul: