Suntem la câțiva pași distanță de toamnă, iar asta înseamnă că e timpul să-ți spunem ce trenduri ne aduce 2020 pentru această perioadă. Vezi mai jos câteva modele din care te poți inspira și tu. 

French reinterpretat

Tendința pentru manichiura french în stil mai creativ este transferată din vară în toamnă. De data aceasta îți poți ruga meșterul să-și dea frâu liber imaginației și să înlocuiască albul clasic pe diverse forme, printuri și culori. Deși, dacă te simți mai confortabil cu opțiunea french clasic află că și acesta va fi destul de actual.

Nuanțe de… cafea

Cafeaua ni se asociază perfect cu toamna, nu-i așa? În acest an vor fi foarte populare nuanțele de la cafea și pe unghii. Poți opta pentru beige, cafeniu pastelat – toate se vor potrivi de minune. Dacă ești o fire mai creativă poți alege să porți mai multe culori concomitent așa cum e arătat în exemplul de mai jos.

Nuanțe de malachit

În toamna ce vine ne permitem mai multă intensitate! Indiferent de nuanța pentru care pledezi, fie aceasta una intensă sau nu, te asigurăm că se va privi bine, nuanțele de malachit se potrivesc atât pentru pielea bronzată, cât și pentru pielea mai palidă, iar pentru un efect wow adaugă câteva bijuterii bronz și rezultatul e unul garantat.

Gri

Deși ar putea să-ți pară o culoare destul de sumbră, îți sugerăm să selectezi nuanțele de gri deschis. S-ar putea să-ți placă să porți manichiura în astfel de nuanțe, așa cum este o culoare deloc pretențioasă care poate fi purtată cu aproape orice!

Albastru

Mai exact albastru în nuanța declarată de Institutul Pantone culoarea anului 2020. Optează pentru albastru ce-ți amintește de cerul pe timp de noapte. Poți purta această nuanță solo sau o poți folosi drept bază pentru diverse figuri creative.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: