Nu este singura fată din familie. Modelul Viorela Dimici se poate lăuda cu o soră la fel de frumoasă. Mariana Mereuță este o superbă blondă, care mai nou și-a făcut și un blog. Sora ei este mândră nevoie mare și o susține în tot ceea ce face.

Fetele au o relație foarte strânsă încă de mici. Au fost la școală împreună, la lecțiile de engleză, la cercurile de dansuri, muzică și chiar masteratul l-au făcut împreună.

Mariana este căsătorită și are un băiețel, iar Viorela este înnebunită după el. Nu trece o zi fără să îi ceară măcar o poză cu micuțul. Cele doua au fost invitate în emisiunea „Vorbe bune cu Lilu”. Mariana și Viorelia și-au amintit de copilărie și au povestit cât de apropiate era încă de mici.Mariana și-a lansat recent un blog: „A Blonde Mommy”. Este un blog despre stil, frumusețe, sănătate și bineînțeles despre tot ce înseamnă a fi mămică.

Una este blonda, alta brunetă, dar ambele la fel de frumoase și talentate. Iată câteva poze, ce ziceți seamănă?

Sursa foto: facebook.com

Citește și: Viorela Dimici are acasă bărbatul ideal! „E bărbatul care știe să iubească. Nu îmi taie aripile și crede în visele mele” (Interviu)

Distribuie articolul: