Evenimentul care a bătut toate recordurile naționale la capitolul amploare, organizare și originalitate și ne-a demonstrat timp de doar 4 ediții că sunt cei mai buni au revenit cu un show zguduitor la cea de-a 5 ediție Privé Fashion Events! Am urmărit evoluția proiectului cu sufletul la gură și am văzut cum a crescut.

„A crescut în designeri ce ard de răbdare să își prezinte creațiile pe podiumurile Privé, a crescut în lume care susține proiectul și contribuie la dezvoltarea lui, a crescut numărul de persoane care își arată interes față de ultimele tendințe în materie de modă  și nu în ultimul rând  a crescut în vizualizări și viralitate”, menționează organizatorii.

„Pentru că ne-au obișnuit cu show-uri la superlativ Privé Fashion Events, la data de 31 octombrie a fost bomba sezonului care a explodat cu lumină, culoare și stil!  16 colecții ale celor mai buni designeri de la noi au strălucit într-o atmosferă futuristică și aproape ireală”, spun cei prezenți la defilare.

Femeile de succes care au inițiat renașterea conceptului de evenimente de modă, Viorela Dimici și Marina Cimbir pe lângă profesionalism, și-au etalat siluetele în cele mai în vogă ținute din creația Privilege Tuxedo, iar cea care le-a transformat în femei fatale prin abilitățile sale stilistice a fost Loredana Anton, stilistul vestimentar care știe mai bine decât oricine să aducă frumosul pe chipul femeii.