Seara trecută, la New York Rihanna și-a prezentat cea mai recentă colecție a propriei mărci de lenjerie, Savage x Fenty, care a avut loc cu ușile închise. La această prezentare au fost invitate cele mai populare vedete, printre care și iubitul ei A$AP Rocky. Iar curând va avea loc și difuzarea înregistrată a evenimentului pe Amazon Prime Video, pentru a potoli interesul fanilor.

Astăzi, au apărut primele fotografii pe rețelele de socializare, în care vom putea observa vedete precum: Irina Shayk, Gigi Hadid, fiica Madonnei, Lourdes Leon, Emily Ratajkowski, starul Victoria’s Secret, Behati Prinsloo, Cindy Crawford, Ricky Martin, care a asigurat coloana sonoră live a spectacolului, și mulți alții.

Vedetele au arătat impecabil în ținutele deosebite pe care le-au purtat pe covorul roșu.

Iar lenjeria intimă, în care au defilat cele mai populare modele, a arătat fabulos și foarte sexy pe corp.

Spectacolul a fost filmat la hotelul Westin Bonaventure din Los Angeles, care potrivit Rihannei a devenit principala sursă de inspirație.

„Când am văzut acest loc, am fost foarte încântată de ideea a ce putem face aici, mi-a fost drept imbold pentru creativitatea mea. Vom folosi tot spațiul: din interior, exterior, acoperiș, etc. Frumusețea acestui loc este incredibilă încât nu o pot reda prin cuvinte”, a scris Rihanna.

Iată mai multe fotografii: