Soprana Valentina Naforniță îmbină  perfect cariera și maternitatea. De fapt, femeia nici nu a lipsit de pe scenă. Soprana a revenit pe marele scene, la nici 3 luni de la nașterea fiului Leonard. Valentina a povestit în cadrul unui podcast că a nu apelat niciodată la serviciile unei bone și iată de ce.

 

Soprana consideră că anume acel fapt că Leo este mereu cu ea la toate concertele și călătoriile este o metodă excelentă de educare. Tocmai asta face ca Cristian și ea să formeze o echipă bună.

„Nu avem bonă, ba chiar și la ajutorul părinților apelăm foarte rar. În primul meu contract pe care l-am avut în Italia, acum o lună, am fost doar eu și Cristian. El a fost ajutorul meu și eu am fost ajutorul lui, noi ambii am fost acolo pentru Leo. Educația lui vine de la sine, însăși prin faptul că el este mereu cu noi și faptul că el călătorește, că vede, că simte ce simt și eu, atunci când sunt în culise cu el și-l alăptez. Nu vreau să vă spune pe unde nu m-a prins Dumnezeu alăptând: și pe plajă, și prin mulțime, și prin parc, culise, operă. . .Îmi place că este lângă mine, bănuiesc că și lui îi este foarte confortabil și acest lucru mă liniștește” a povestit Valentina Nafornița.

Recent, Valentina a anunțat despre cadoul pentru micuțul Leo. Soprana a cumpărat o casă care abia este în construcție.

Distribuie articolul: