Chiar dacă au trecut deja câteva zile de la desfășurarea luptei între Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov, numele celor doi sunt pe buzele tuturor. A crescut interesul și față de viața personală a sportivilor. 

Deși nu sunt oficial căsătoriți, cei doi se consideră soț și soție, iar povestea de dragoste a lui Conor McGregor și a partenerei lui de viață a făcut înconjurul lumii. Dee Devlin, care la fel ca și sportivul are 30 de ani, i-a dăruit anul trecut acestuia un băiețel pe nume Conor.

Cei doi au făcut cunoștință în 2009, într-un club de noapte, de atunci fiind de nedespărțit. „Ea mi-a fost alături și la bine și la greu”, spunea într-un interviu sportivul. Acum aproape 10 ani, cei doi supraviețuiau datorită unei îndemnizații venite în ajutor pentru șomaj, care constituia 188 de euro. El, nu putea să-și găsească un job, pentru că se afla la antrenamente zile întregi, iar Dee îl ducea și aducea cu mașina de la sală, fiind convinsă că într-o zi, acesta va deveni un campion. În prezent sportivul câștigă milioane, iar soția lui primește cadouri de zeci de mii de euro din partea lui Conor.

Despre familia lui Khabib Nurmagomedov în vârstă de 30 de ani, nu se cunosc prea multe lucruri. Sportivul își ține viața personală în taină. Deși în 2013 acesta s-a căsătorit, nici în prezent nu se cunoaște numele soției sale. Singurele poze cu femeia au fost făcute în ziua nunții, imagini în care, aceasta, după cum spune tradiția, își are chipul în totalitate acoperit cu un voal dens.

În anul 2013, sportivul a devenit tată pentru prima oară, soția sa dăruindu-i o fetiță, iar în 2015 acesta a devenit tată de băiat. Nici numele copiilor săi nu au fost făcute publice. Potrivit spuselor lui Nurmagomedov soția lui este casnică, se ocupă de creșterea copiilor, nu lucrează și nu participă la evenimentele mondene.

Într-un interviu, tatăl sportivului din Daghestan a spus: „Nu voi fi niciodată împotrivă ca fiul meu să-și mai ia o soție sau două. Dacă Cel de Sus îi permite, de ce i-aș interzice eu?”.

Din cauza vieții ținute în secret, se întâmplă deseori ca publicațiile străine să greșească, așa cum a făcut The Sun, publicând o poză cu Khabib Nurmagomedov și „soția sa” Olga Buzova.

Sursa: anews.com

Vezi și: Jasmin Shor, surprinsă în brațele unui bărbat plin de mușchi. Interpreta apare în ipostaze senzuale (Video)