Adriana Lima este unul din cele mai cunoscute modele din lume. Brazilianca este cunoscută pentru corpul perfect și trăsăturile exotice, care au făcut-o să ajungă „îngeraș” la celebra companie de lenjerie intimă Victoria’s Secret. Paparazzi au surprins-o pe brunetă la plajă din Miami, luni, 12 august.

Într-un costum de baie minuscul, Adriana Lima s-a bronzat în South Beach. Așa cum era de așteptat, modelul a fost în centrul atenției pe plajă. Brazilianca și-a expus abdomenul tonifiat, pe nisipul fierbinte din Miami.

Chiar și fără machiaj, fostul „îngeraș” care a bifat recent 38 de ani, a arătat ca scos din reviste.

Adriana Lima a petrecut o zi liniștită în compania unor prietene, fără niciun domn prin preajmă, dar se zvonește că supermodelul se iubește cu omul de afaceri turc Emir Yumar. Afaceristul este foarte popular printre celebrități. La petrecerile lui excentrice vin doar VIP-uri, printre care și Lindsay Lohan.

Arată fabulos, nu-i așa?!

În noiembrie 2018, Adriana Lima, a defilat pentru ultima oară pe podium pentru brandul de lenjerie intimă, Victoria`s Secret. Atunci ea nu și-a putut ascunde emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Imagini pentru adriana lima last victorias secret

Imagini pentru adriana lima podium

SURSA

Foto: Dailymail.co.uk

Vezi și: Ce sport practică Adriana Lima pentru a se menține în formă! Nu te-ai fi așteptat (Foto)