Gimnasta olimpică rusă Alina Kabaeva le-a dat adevărate bătăi de cap reporterilor ruși, în timpul ultimei sale ieșiri publice. Pe degetul inelar al acesteia a fost zărit un inel care seamănă mult cu o verighetă. Bijuteria, de fapt, stă pe degetul sportivei de mai mult timp.

Motivul noilor speculații cu privire la starea civilă a sportivei s-a dovedit a fi un reportaj difuzat recent de postul de televiziune Pervîi Kanal, cu referire la deschiderea unui Palat al Sporturilor în orașul Țhinvali – capitala regiunii autonome Osetia de Sud, acolo unde a poposit și Kabaeva. Fundația de binefacere a acesteia a construit și dăruit orașului această construcție.

În reportaj, camera a surprins foarte bine bijuteria strălucitoare de pe inelarul drept al Alinei. Este vorba de un inel care pare a fi o verighetă. Mai mult decât atât, după o perioadă îndelungată în care nu a apărut în public, Kabaeva s-a afișat cu o siluetă mai suplă ca niciodată. Anterior, presa străină specula că aceasta ar fi născut în Europa, departe de ochii presei.


Deși presa rusă a reînceput speculațiile la acest subiect, unele surse făcând referire la relația Alinei Kabaeva cu președintele Vladimir Putin, sportiva olimpică afișa același inel și în anii precedenți. În 2011, dar și în 2013, a fost surprinsă tot cu un inel asemănător pe degetul inelar al mâinii drepte.

317519

Deși și-a afișat mereu bijuteria, Alina Kabaeva a refuzat întotdeauna să vorbească despre viața sa personală, chiar dacă și-a sfârșit cariera sportivă încă din 2008. Pe lângă faptul că e deputată din partea partidului lui Putin, Kabaeva mai este și președintele unei fundații caritabile ce îi poartă numele.

Foto: captură video, Валерий Шарифулин/ТАСС

Distribuie articolul: