„O nouă melodie semnat Pavel Turcu! Compun melodii la comandă , muzică ușoară, populară, șanson, dăns, manele”, anunță chiar el pe pagina sa de Facebook, unde a și postat varianta audio a piesei nou-nouțe.

În loc de videoclip, Pavel Turcu a folosit un colaj din poze în care apare doar el. Comentariile internauților nu au întârziat. „Genial Pavel, sunt mândru că avem în Moldova așa oameni talentați”, „Sunt sigur că ați frapat multe inimi cu versurile dumneavoastră!”, „Domnul Pavel, continuați să compuneți piese, o faceți din suflet și cu pasiune”. La sugestia unui internaut de a propune piesa Primăriei Ungheni în calitate de imn al orașului, Pavel Turcu a răspuns că a încercat, dar Primăria nu a acceptat-o.

„Am compus această melodie a orașului Ungheni, cu vreo 10-11 ani urmă, și nu a fost acceptată cu părere de rău”, spune el.

„Viața este frumoasă, dacă îți pui tu o bază, tinerețea nu trece, cine muncește…” este o secvență din refrenul cântecului pe care îl puteți asculta accesând videoul de mai jos. Amintim că Pavel Turcu a devenit faimos după ce s-a prezentat la selecția națională Eurovision cu „Imnul Eurovision”. Pe atunci, tânărul din Ungheni muncea în calitate de paznic la un magazin din localitatea de baștină și spera să reprezinte Moldova la Oslo, în concursul muzical cu pricina.

Distribuie articolul: