Cu câteva zile în urmă a avut loc premiera filmului erotic „Соври мне правду” cu actorii Pavel Priluchny și Daria Melnikova în rolurile principale. Filmul este plin de scene explicite de sex și momente cu actorii sunt dezbrăcați.

Pavel a comentat aceste scene fierbinți: „Nu am întâlnit obstacole în aceste scene. Aș fi putut juca și într-un film pentru adulți. Glumesc, desigur. Acesta nu este formatul meu, doar dacă ar fi home video (râde)”.

Priluchny a mai vorbit și despre viața sa personală. Actorul a subliniat: comunicarea cu copii are o mare importanță pentru el: „Sunt întotdeauna în legătură cu ei. Nu sunt un tată doar pentru weekend. Încerc să petrec cât mai mult timp posibil cu copii mei”.

Pe lângă toate acestea, Pavel Priluchny și Daria Melnikova au fost recent la emisiunea „Vechernii Urgant”, unde au vorbit mai multe despre aceste scene: „Ei bine, doar ne-am dezbrăcat, am rămas goi și am filmat scena. Au fost patruzeci de oameni pe platourile de filmare, toată lumea se uita la noi… însă evident, în timpul filmărilor filmului, au existat momente când am cerut oamenilor să părăsească platoul, rămânea doar regizorul”.

Daria a apărut în scene erotice nu doar cu Pavel, dar și cu Evgeny Romantsov. „Mi-a fost ușor cu amândoi. Nu au existat dificultăți. În prezent sunt implicată în mai multe filme similare, nu am nici o problemă cu acest lucru”, a remarcat Melnikova.

Sursa: peopletalk.ru

Foto: Instagram/ Pavel Priluchny/ captură de ecran