Recent, s-a anunțat că actorul a fost internat de urgență în spital cu diverse traume. Ieri, acesta a apărut pe rețelele sociale și a anunțat mai multe detalii referitor la starea sa de sănătate. 

Medicii au depistat traume ale scheletului facial și multe alte răni. În rețea au apărut o sumedenie de versiuni referitor la ce s-ar putea întâmpla, de exemplu faptul că a avut loc un accident în timpul filmărilor sau a participat într-o bătaie, sau pur și simplu e PR.

În tot acest timp, Pavel a filmat doar peisaje pentru Instagram, în care oamenii au recunoscut priveliștea de la fereastra Primului Spital Orășenesc din capitală numit după Pirogov. Și pe 24 noiembrie, Priluchny a decis totuși să scrie o postare despre cele întâmplate.

Actorul și-a ilustrat mesajul cu o fotografie din 2018, în care pozează cu machiajul tematic pentru un film. El nu a îndrăznit să arate cum arată acum – și a sugerat că există motive concludente pentru asta.

„Acum mă recuperez după operație, totul merge bine și conform planului, așa că în curând mă voi întoarce la viața mea normală”, a spus Priluchny.

Pavel a mulțumit medicilor care îl ajută acum și, de asemenea, a apelat în glumă la „tarologi, traumatologi-comentatori”, care, potrivit lui, au oferit versiuni complet neverosimile ale celor întâmplate.

În ciuda textului destul de lung al actorului, Priluchny nu a oferit niciun detaliu. Și se pare că în viitorul apropiat nu va dezvălui adevărul despre cele întâmplate. Actorul i-a îndemnat pe fani să nu creadă în toate informațiile care vor apărea acum pe Internet despre persoana sa. Și a intrigat mai tare publicul.

Sursă: woman.ru