Actrița Kristina Asmus a dezvăluit că timp de mai mulți ani s-a confruntat cu bullying-ul. Mărturisirile vedetei au venit în contextul luptei împotriva cyberbullying-ului. Astfel, actrița a povestit despre faptul că a fost victima bullying-ului încă din anii copilăriei, apoi s-a confruntat cu aceeași experiență și la facultate. Detalii, vezi mai jos. 

Kristina Asmus spune că a avut de suferit și în urma divorțului de Garik Harlamov. Și anume, aceasta susține că informațiile mediatizate în presă nu au fost unele veridice, fapt ce a distabilizat-o mult.

„Despre divorț nimeni nu cunoaște nimic! Eu nu ofer interviuri, iar unica cale prin care instituțiile de presă pot scrie ceva este să distribuie informații care nu neapărat sunt adevărate. Ulterior, oamenii vin pe paginile mele personale și încep să mă ofenseze. Nu înțeleg la ce se gândesc oamenii care în mod intenționat vor să-i facă rău altui om. Nu înțeleg de unde atâta răutate.”

Asmus a recunoscut că, în copilărie a fost victima unor traume psihologice, asupra cărora lucrează până în momentul de față.

„Am fost un copil traumatizat pe care l-au bătut și nu l-au iubit”, a spus ea.

În cele din urmă, actrița a sugerat că violența nu are dreptul la existență sub nicio formă. Iar ca să stopezi violența, trebuie să începem fiecare cu lucrul asupra propriei persoane.

„Nu ignora sentimentele unei persoane care a fost insultată în mediul online. Nu răspundeți comentariilor negative și nu vă insultați reciproc. Nu vă fie frică să cereți ajutor! Țineți minte – bullying-ul din online poate afecta pe oricine.”, a spus actrița.

Sursa: Instagram Kristina Asmus