De mai bine de o săptămână se discută în mediul online că după divorțul cu Agata Muțeniețe, Pavel Priluchniy s-ar fi implicat într-o nouă relație. Se zvonește că actorul ar avea o idilă amoroasă cu vedeta serialului „Papiny Dochki”, Miroslava Karpovich.

Zvonurile s-au intensificat după ce cei doi au fost văzuți ieșind împreună dintr-un centru comercial. Cei de la fața locului au remarcat că Pavel ducea în mâini nu numai pachete cu cumpărături, ci și geanta însoțitoarei sale.

Fotografiile realizate cu ei în ziua respectivă au devenit în scurt timp virale în mediul online, iar internauții și-au făcut rapid concluzii că Miroslava este noua iubită a lui Priluchniy. Însăși protagoniștii acestor bârfe nu comentează în niciun fel presupunerile celor curioși.

Cu toate acestea admiratorii fostului cuplu Priluchniy-Muțeniețe au început deja un adevărat război împotriva actriței Miroslava Karpovich. Unii internauți îi scriu comentarii furioase și o insultă pe actriță și chiar îi transmit amenințări.

Din fericire s-au găsit și din cei care i-au luat apărarea Miroslavei, care la rândul lor i-au recomandat actriței să nu atragă atenția la valul de furie care este îndreptat împotriva ei.

Se știe că Pavel Priluchniy și Miroslava Karpovich se cunosc de multă vreme. După apariția fotografiilor cu cei doi împreună în mediul online, a apărut mai multe comentarii potrivit cărora actorul a început să afișeze semne de atenție pentru Miroslava chiar și când era încă căsătorit, iar după divorțul oficial și-a dat în sfârșit frâu liber sentimentelor. Totuși nu există nicio confirmare oficială a acestor informații.

Reamintim că la jumătatea lunii iunie, Agatha Muțeniețe și Pavel Priluchniy au pus oficial punct căsniciei lor. Actorii au fost căsătoriți timp de nouă ani.

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Pavel Priluchniy, despre conflictul cu Agata Muțeniețe: „De ce am bătut-o? Cum?”