Despre divorț, soții Priluchniy-Muțeniețe, au anunțat încă în luna februarie, dar se pare că pe parcurs lucrurile s-au cam complicat. În ultima vreme au ieșit la iveală mai multe detalii despre căsnicia actorilor, probleme cu care se confruntă și chiar unele episoade de violență.

S-ar părea că lucrurile trebuiau să se calmeze după ce, Pavel Priluchniy și Agata Muțeniețe au anunțat pe paginile lor de Instagram că urmează să divorțeze. Totuși, nu a fost să fie.

După anunțul făcut de cei doi, au început să apară detalii despre separarea lor. Inițial, Agata a spus că în ultima perioadă ea și soțul ei au început să se certe foarte des, apoi Agata l-a acuzat pe Pavel de violență în familie și a mărturisit că actorul are probleme cu alcoolul. Însuși Pavel, până ieri, a preferat să păstreze tăcerea. Acesta, după anunțurile scandaloase făcute de fosta soție, chiar și-a închis pagina de Instagram și a ales să nu ofere comentarii cu privire la conflictul dintre ei.

Totuși, ieri actorul a organizat un live pe pagina lui de Instagram, unde unul dintre abonați l-a întrebat de ce a fost violent cu Agata. Pavel nu a ignorat întrebarea și a oferit un răspuns pentru toți cei care sunt interesați de subiect.

„Prieteni, haideți să nu mai întrebăm despre Agata. Subiectul este închis de mult timp. De ce am bătut-o? Cum? Prieteni, dacă nu cunoașteți ceva, este mai bine să nu vă implicați în acest subiect. Și vă recomand să vă gândiți bine, înainte de a scrie anumite lucruri”, a spus Pavel.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Muțeniețe a făcut un live pe pagina de Instagram a mamei sale (potrivit Agatei, soțul i-ar fi aruncat telefonul) și a povestit despre cum Priluchniy s-a îmbătat, a folosit violența fizică împotriva ei și a amenințat-o să o alunge afară pe ea împreună cu copii (cuplul are un fiu de 7 ani și fiica de patru ani). Din cauza coronavirusului, ei încă locuiesc împreună. Pe lângă acestea, ea a menționat că Pavel este în stare de ebrietate deja de 10 zile.

Vezi și: „A ridicat mâna la mine și i-a făcut pe copii să plângă”. Agata Muțeniețe, printre lacrimi despre conflictul cu Pavel Priluchniy (Video)

După live-ul în care a povestit aceste detalii, Muțeniețe a fost susținută de mulți prieteni și colegi printre care Maria Kozhevnikova, Rita Dakota și Igor Vernik. Cu toate acestea, au fost și din cei care i-au ținut apărarea lui Priluchniy: rudele actorului au spus că soția lui minte și că acesta nu ar fi lovit niciodată o femeie.

Sursa: Spletnik.ru