Paul Surugiu este probabil unicul interpret de peste Prut care a înregistrat tocmai 10 albume de colinde. În preajma Crăciunului, însă, artistul român a decis să facă o schimbare semnificativă în cariera sa. Anunțul a fost făcut ieri și a fost urmat de o multe semne de întrebare din partea publicului.

Mi se pare că e vremea, după cum afirmam și ieri, să renunț treptat la numele de FUEGO! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante: unele mai reușite, altele mai limitate, pe seama numelui PAUL SURUGIU!

Sincer, m-am înțeles bine cu Fuego! La începuturi, vorbea despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut și oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor și ușor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferențiază!

Am ajuns într-o altă etapă a carierei mele și știu că pot face mult mai mult pentru publicul și admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineață! Ce-i drept, destul de istovit după turul de forță pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc – minunatul turneu ACASĂ DE CRĂCIUN!

Nu disper, colindele mă revigorează și merg mai departe pentru public și pentru satisfacția mea! Iubesc să fiu pe scenă!”, mărturisea Paul, ieri dimineață.

Invitat la Antena Stars ca să vorbească despre această decizie radicală, Paul Surugiu a adăugat:

„Când sub titulatura de Fuego de atâția ani și m-am lansat cântând muzică latino. Era extraordinar, pentru că „fuego”, în spaniolă, înseamnă „foc”. Era o muzică temperamentală, ce se bucura de succes în momentul acela. Ideea de a mă lansa cu numele Fuego a fost a producătorului de atunci.

M-am gândit să trec la o altă etapă, pentru că, Doamne, fac 40 de ani! Eu am trecut la genul meu, cânt muzică romantică. Logic, nu renunț la Fuego, dar am început deja ca pe afișul turneului meu național să scriu PAUL SURUGIU.”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: