În ciuda tuturor dificultăților, anul acesta ne-a adus o mulțime de lucruri bune. Totuși, intrând în noul an, am vrea să lăsăm multe lucruri în spate, dar și să luăm câte ceva cu noi. Unele tendințe nu sunt o excepție. De aceea, în acest articol vei găsi patru tendințe ale anului 2021, care încă nu au devenit plictisitoare, astfel de îndată ce va fi 1 ianuarie noi nu vom uita de ele, ba din contra, le vom purta tot anul 2022. 

Minimalismul

Minimalismul ca tendință globală în modă poate fi etern. Un hanorac și pantaloni largi cu o șapcă, costume clasice pentru „bărbați”, pulovere supradimensionate, îmbrăcate peste cămăși albe, acestea fiind purtate uneori și ca rochii. Pe scurt, și în anul 2022 vor fi haine largi, culori aprinse, combinații neobișnuite și, cel mai important, individualitate.

Stilul străzii

Estetica post-sovietică, de la începutul anilor 2010, a aruncat în aer moda, iar Demna Gvasalia și Gosha Rubchinskiy și-au construit, în general, întreaga carieră pe ea. Până la sfârșitul anului 2021 acest stil, încă nu a primit nicio dezvoltare și unii ar spune că e timpul să fie schimbat cu altceva. Totuși, se pare că încă nu e cazul, acest stil de stradă (street style) va fi în trend și în anul 2022. 

Costumul sport

S-ar părea că odată ce începe noul an, ar trebuit să uităm de „hanorace” ca de un coșmar, dar nu este așa. Mulți s-au îndrăgostit atât de mult de aceste costume sport largi, încât nu numai că au rămas în garderoba de zi cu zi, dar au început să fie și articole clasice. 

Rochiile transparente 

Rochiile transparente sunt în trend în special pe covorul roșu și la evenimente importante. O astfel de ținută a fost purtată întâi de Marilyn Monroe, chiar la ziua de naștere a lui John F. Kennedy, unde a cântat „La mulți ani, dl. Președinte”. De atunci, aproape fiecare vedetă a apărut pe covorul roșu în ceva asemănător cel puțin o dată în carieră.

Tu vei purta aceste haine și în anul 2022?

Distribuie articolul: