Avocado este o sursă puternică de acizi grași și vitaminele C, B, D și E, care sunt folosite pentru a combate încrețirea, repară vârfurile despicate și poate preveni apariția părului gri. Apropo de efectele sale asupra pielii, acest fruct controlează apariția acneei și funcționează ca protecție solară.

Din acest motiv, vă propunem patru măști de avocado pentru păr și față, sunt și foarte ușor de realizat.

1. Mască pentru a reface părul
Combate uscăciunea și vârfurile despicate cu o combinație de avocado, două linguri de aloe vera și o lingură de ulei de măsline. Trebuie să-l pui pe păr timp de 25 de minute și să-l îndepărtezi cu multă apă și șampon. Nu uita să folosești și balsam de păr pentru a arăta ca nou!

2. Cum dai moliciune și strălucire părului
Dacă vrei să-ți hrănești părul în profunzime și să uiți de încrețire, nu trebuie decât să pui în blender un avocado, gălbenușul unui ou și o lingură de maioneză.

Când ai un amestec omogen, distribuie-l pe păr și înfășoară-l într-un prosop. După o jumătate de oră clătiți ca de obicei și repetați o dată pe săptămână.

3. Pentru a preveni apariția acneei
Într-un bol, amestecă pulpa sau uleiul unui avocado (care are beneficii surprinzătoare de frumusețe, de altfel), o lingură de iaurt, o linguriță de miere și câteva picături de suc de lămâie.

Apoi, pune pe față un strat gros de pastă, mai ales în zonele cele mai afectate, și lasă-l timp de 20 de minute.

4. Pentru riduri
Pasează un avocado, o jumătate de banană și o jumătate de cană de lapte până se formează o textură cremoasă, apoi aplică masca pe față, gât și decolteu.

Lăsați-l să acționeze timp de 25 de minute, îndepărtați-l cu apă rece și repetați de două ori pe săptămână pentru a estompa liniile profunde și a lumina pielea.

Distribuie articolul: