Există zeci de motive pentru care o întâlnire ar putea merge prost.  Potrivit Paulinei Connor, fetele în sine fac adesea greșeli: experta a vorbit despre cele 4 greșeli comune dintre ele.

Paulina Connor este autoarea cărții despre cei 6 pași simpli pentru a întâlni partenerul potrivit și a construi o relație fericită și cum să atrageți un bărbat cu statut: „Ghidul complet pentru întâlniri”.  În ea, Paulina explică cum să te comporți la o primă întâlnire și ce să eviți.

Fără manichiură cu „diamante”

Primul tabu de pe lista lui Connor sunt unghiile stiletto lungi, puternic împodobite cu strasuri.  Antrenoarea explică că o astfel de manichiură arată întotdeauna fără gust și sfidător.  Bărbaților de statut nu le place nici unul, nici celălalt: ei doresc ca însoțitorul să arate decent și să nu atragă atenția doar cu arta unghiilor stridente.

Fără rădăcini crescute și vârfuri despicate!

Naturalitatea este principala valoare în rândul oamenilor bogați.  Nimeni nu ar trebui să ghicească că specialiștii au lucrat la aspectul tău sau tu singură acasă,  dar dacă  rădăcinile părului tău  țipă: „Am uitat să merg la coafor la timp!”  este tabu.  În plus, fața ta ar trebui să arate sănătoasă și, prin urmare, părul ar trebui să fie strălucitor, neted și bine îngrijit.

Elasticul de păr în loc de brățară

Fiecare al doilea proprietar de păr lung își pune automat banda elastică îndepărtată din buclele pe încheietura mâinii.  Dacă aveți un astfel de obicei, atunci încercați să scăpați de el – un „accesoriu” ieftin care  va strica orice imagine, chiar dacă ținuta este formată din lucruri scumpe și de bun gust.

În plus, este periculos să porți o bandă elastică pe braț: în microfisurile care se formează pe ea se acumulează diverse bacterii.  Dacă intră în porii pielii, totul se poate termina cu o inflamație gravă.  În plus, o „brățară” strânsă perturbă circulația sângelui, ceea ce dăunează grav sănătății.

Fondul de ten în nuanța greșită

Este foarte ușor să faci o greșeală cu alegerea fondului de ten, deoarece cel mai adesea departamentele și magazinele de cosmetice sunt situate în interior și sunt iluminate de lămpi cu lumină artificială.  Drept urmare, fața arată de parcă și-ar fi pus o mască pe față și nu se vorbește despre naturalețe.

Distribuie articolul: