E o familistă convinsă, fapt pe care l-a demonstrat în nenumărate rânduri. Astăzi, Teo Trandafir a mai arătat încă o dată cât de mult ține la cele mai dragi femei din viața sa. A postat o imagine în care apare alături de fiica, mama și bunica sa. Admirați-le mai jos.


De câteva zile, prezentatoarea TV se află în vacanță. Petrece timpul frumos și profită de fiecare zi de odihnă. Astăzi, astăzi Teo și-a surprins admiratorii virtuali cu o fotografie de colecție. Este de remarcat faptul că vedeta din România a avut de la cine moșteni frumusețea.

„Cea mai importantă zi a anului, în familia mea. Patru generații de fete, mame și fiice, ne regăsim acasă, la Pitești. iubire și respect… poveste”, comentează Teo Trandafir.

Deși e prinsă în activități, vedeta încearcă să îi dedice cât mai mult timp fiicei sale adoptive, care se află în perioada adolescenței. Maia este extrem de atașată de mama sa, iar ocupația preferată a celor două este de a face poze împreună, pe care ulterior le postează pe rețelele de socializare, acolo unde internauții le apreciază pentru relația frumoasă de care dau dovadă.

Citește și: Prezentatoarea Teo Trandafir i-a vorbit fiicei sale pe Facebook, în direct, că a fost adoptată. Vezi răspunsul Maiei

Foto: Instagram.com