Moldoveanca Ana Lesko, stabilită de mult timp în România, activează de ani buni în industria muzicală, iar acum, mai nou, cochetează și cu televiziunea. Ea este prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă” împreună cu Răzvan Fodor și Ramona Olaru. Artista, de când apare pe micile ecrane, atrage atenția asupra sa prin ținutele „mai provocatoare” pe care le poartă. Mulți dintre telespectatori și internauți au venit cu reacții, întrebându-se dacă Ana poartă lenjerie intimă sub hainele minuscule. Artista s-a arătat deranjată de presupunerile fanilor, iar acum a răbufnit într-o postare pe Instagram.

„Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care preda cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show! Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute. Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pentru mine de către Andreea Corvin, într-o strânsă colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta! O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagină mea! Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?! Când ai să înțelegi că în viața aceasta avem mai multe îndatoriri și «roluri de jucat», iar între acestea nu există neapărat o legătură, fiecare latură se dezvoltă independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc. Dacă tu în dormitor, cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic, asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoțională. Schimbă prioritățile, valorile. Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolvă asta urgent!”, a scris Ana Lesko.

Se pare că criticile din partea internauților sunt foarte multe, iar Ana s-a simțit deranjată de mesajele primite. În comentarii fanii fideli ai artistei i-au lăsat mesaje de încurajare și au susținut-o, postarea a strâns peste 8300 de aprecieri.

Foto: Instagram/ Ana Lesko