Pasionată de gătit și activă pe Instagram, Rodica Berescu sau, cum o știe internetul, Mama_Tiramisu, nu se oprește doar la rețelele sociale. Solicitată tot mai des să gătească ceva de post, Rodica a decis să scoată o broșură online cu rețete de post sau vegetariene, numai bune pentru un post savuros și delicios, dar și foarte divers.

„Cu toții știți pasiunea mea fata de gătit…
Îmi place să fac deserturi, dar mâncarea sărată mereu mi-a ieșit mai bine. La cererea multora dintre voi, am creat un rețetar cu 20 feluri de bucate de post.

Am depus în el multă dragoste. Este exact ca un copil mic, am avut grija de fiecare detaliu.
E multă muncă în spate, săptămâni și zile întregi, pentru a realiza și a vă aduce un produs creat cu ♥️. De asta și munca mea de data aceasta va avea un cost, onest pentru a da valoare la tot ce a fost făcut în spatele acestei mici/mari lucrări.

Rețetarul „Post vegan” este disponibil la solicitare, pe mail, după confirmarea plății.
Suntem în pragul postului și la sigur mă veți întreba de rețete de post. Iată-le – sunt gata pentru voi.

Am emoții mari, pentru că de data aceasta pot spune cu siguranță: e lucru făcut de mine, după ideile mele, muncă depusă și încercări repetate până la reușită – tot ce este pe aceste pagini e fructul unei dorințe împlinite. Savurați fiecare rețetă – vă garantez că postul poate fi savuros și delicios!”, ne-a dezvăluit Mama_Tiramisu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rudy (@mama_tiramisu)

Vezi și: Rodica Berescu sau mama_tiramisu – moldoveanca își „sperie” urmăritorii cu bucate deosebite din Sardinia (Foto)