O nuntă deosebită, o nuntă ca în povești și nunta care pretinde la titlul de „nunta anului 2017”. Vorbim despre cel mai frumos și important eveniment din viața lui Pasha Parfeni și a proaspetei sale soții, Iuliana Scutaru. Despre ziua care le-a marcat destinul, dar și despre scurta perioadă de după nuntă, cei doi au vorbit și în cadrul emisiunii Veranda de la Jurnal TV.


Despre ziua care le-a marcat destinul, dar și despre scurta perioadă de după nuntă, cei doi au vorbit și în cadrul emisiunii Veranda de la Jurnal TV.

„M-am simțit fantastic. Noaptea a trecut ca o singură oră. Ne-am trezit împliniți. După o perioadă lungă de stres, organizare, mult lucru, am primit tocmai ceea ce am vrut să primim ”, a spus proaspăta soție.

Pașa-Parfeni-41-1024x683

„Am fost într-o poveste. Totul a trecut ca o sclipire, foarte repede. Același sentiment l-au avut și majoritatea oaspeților. Următoarea zi ne-am trezit fericiți, realizând că suntem un cuplu căsătorit”, a declarat Pasha.

Nu au ținut cont de tradiții, pentru că și-au dorit un eveniment unic. Totodată, seara a fost plină de multe surprize: o piesă prezentată invitaților, compusă de cei doi soți și interpretată în duet, o piesă compusă de Iuliana, cântată de Pasha și o piesă pe care mirele i-a dedicat-o miresei. Toate, spun cei doi au reușit să creeze o atmosferă feerică.

Nu știam de existența cântecului care mi l-a dedicat Pasha. Eu l-am auzit doar de două ori – o dată la nuntă și o dată „la zeamă”. Aș vrea să apară și versiunea înregistrată să îl pot asculta atât cât vreau. E foarte frumoasă piesa”, a menționat Iuliana Scutaru.

Pașa-Parfeni-42-1024x683

Cuplul a vorbit și despre perioada de după nuntă, cei doi urmând să plece în curând în luna de miere. Destinația a fost decisă pe ultima sută de metri:

”Luna de miere va fi în Spania. Nu am fost niciodată acolo, iar prietenii ne-au recomandat cu toată insistența să vizităm și acea țară”, dezvăluie interpretul.

Așa arată verighetele tinerilor căsătoriți:

capture-20170620-104344

Foto: captură video, Dima Iacovlev Photography