Artistul a făcut dezvăluiri curioase despre viața sa, atât personală cât și artistică, a vorbit despre mesajul-manifest pe care l-a adus în anul 2016, atunci când a urcat pe scena Piața Marii Adunări Naționale – #NuPlaha. Urmările acestei acțiuni  au fost neplăcute, dar în același timp, descoperirile făcute post eveniment i-au dat aripi să lupte și să-și mențină în continuare poziția.

Cu toții ne amintim despre acest gest curajos, de a purta, în momentul evoluției pe scena PMAN, un tricou cu inscripția #NuPlaha, pe timpul când Vladimir Plahotniuc era vicepreședinte PD. Această acțiune nu a a trecut neobservată și Pasha Parfeni devenise la propriu un fel de „persona non grata”, fiindu-i închis accesul la concerte (unele fiind setate deja, cu contract) și orice alte evoluții, chiar și la petrecerile private. Acest lucru însă nu l-a doborât pe artist.

„Doamna Monica Babuc, fosta ministră, a fost cea care a sunat peste tot și a încercat să convingă oamenii să mă critice. Au fost foarte mulți artiști care au fost telefonați și întrebați dacă ar vrea să iasă cu o reacție. În al doilea rând, au fost contactate toate instituțiile, să nu-mi permită să fac concertele acolo. Aveam cu Filarmonica o înțelegere că voi avea în decembrie un eveniment, concertul meu. (…) Doamna Svetlana Bivol, pe care eu o respect foarte mult, îmi spunea cu lacrimi în ochi „Nu pot să spun nimic, nu pot să fac nimic, că nu poți face concerte. Era un blocaj din toate părțile”, povestește Pasha Parfeni.

A rămas practic singur acasă, însă moldovenii din diasporă l-au primit cu brațele deschise

„Când făceam asta credeam că suntem mulți. Credeam că după mine o să mai fie cineva. (…) Asta și era cel mai grav, că oamenii cu care credeam că suntem în relații bune, pur și simplu nu au dat nicio replică. Totodată am deschis ușa pentru foarte multă lume care lupta pentru un viitor mai luminos și pentru idei frumoase, de a fi o societate mai liberă. (…)

„Când am ajuns fără bani, atunci diaspora a fost cea care ne-a ajutat foarte mult și am fost chemați cu Cătălin Josan într-un turneu internațional. Când am ieșit din casă nu puteam să mă opresc. Am mers în Canada, după, în Statele Unite, după asta în Italia, după asta în România, după asta la Chișinău”, a relatat invitatul.

„Consider că poziția „Fă ce este corect și fie ce-o fi, este cea mai bună și cel mai probabil în viitor o să mă țin de această cale”, menționează artistul.

Mesaj pentru Maia Sandu: „Ea a fost onestă și eu tare aș vrea să fie mereu așa, indiferent de context. Anume sinceritatea, verticalitatea, să rămână sinceră în continuare. (…) Tare n-aș vrea să mă dezamăgesc și să-mi schimb părerea”.

Află mai multe din interviu despre cererea inedită în căsătorie pe care i-a făcut-o Pasha soției sale, Iuliana, și ce s-a schimbat în relație după căsătoria lor, dar și care a fost motivul că a plecat din trupa Sunstroke Project acum 10 ani:

Sursa: Youtube / GALBEN

*Urmărește-ne pe Instagram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de Telegram

Abonează-te pe TikTokul nostru! Promitem declarații curioase din culisele redacției, tot ce nu s-a văzut în interviuri și poți fi prima care vede un preview la un interviu încă nelansat!

Ajută-ne să devenim o nouă EA și să creăm frumos pentru tine. Susține-ne și pe Patreon.

Ce primești dacă devii donator Patreon (indiferent de suma donațiilor)?

  • interviu cu fetele EA.md / o dată la 6 luni
  • lunar: postări și stories despre tine și afacerea ta.