Se întâmplă frecvent că interpreții în timpul concertelor primesc traume, dar încearcă să evolueze pe scenă până la capăt, chiar dacă simt o durere îngrozitoare. Iată câteva exemple că pasiunea este capabilă să îți amelioreze durerea.

Madonna

La premiile BRIT din 2015, doi dansatori întâmplător au dat-o jos pe interpretă! Ea s-a lovit ușor cu capul de podea, dar a continuat să cânte. Iar la un alt concert, ea s-a lovit cu nasul de podeaua scenei, și tot a continuat concertul, a fost nevoie doar de o mică pauză ca să oprească sângerările nazale.

Beyonce

Într-o emisiune TV din 2004, interpreta în timp ce cânta de la o mișcare brusă a suferit de o entorsă de tendon. Nu a întrerupt spectacolul, dar, după, medicii i-au interzis să meargă o săptămână întreagă.

Michael Jackson

Regele pop al muzicii aproape că și-a ars tot parul în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi în 1984. Din fericire, acest lucru a fost observat la timp și nu a avut răni grave, însă interpretul s-a plâns apoi de dureri severe de cap.

Rihanna

La un concert din Zurich în 2010, ea și-a traumat coasta și a fost dusă de urgența la spital. Cu toate acestea, lovitura nu a fost gravă, iar a doua zi cântăreața a avut un concert la Lyon.

Lady Gaga

La un concert din 2012, unul dintre dansatori a lovit-o accidental cu o bară în față. Din fericire, Lady Gaga nu a avut răni grave și a putut continua concertul.

Enrique Iglesias

La un concert din Mexico din 2015, a prins cu o mână dronă care îi filma spectacolul și astfel lamele de la dronă i-au tăiat degetele. În culise, l-au bandajat rapid și după spectacol a mers la spital, unde i-au tratat rana și i-au aplicat un bandaj.

Iggy Pop

În 2008, cântărețul a sărit de pe scenă în mulțimea de fani și…ei nu l-au prins, astfel el și-a întors piciorul și a afirmat că nu va mai face așa niciodată.

Demi Lovato

În 2014, ea și-a dislocat umărul la un concert din cauză ca a gesticulat prea activ și brusc.

Chester Bennington

Cântărețul din Linkin Park iubea să facă cascadorii acrobatice pe scenă. La un concert din 2007, a făcut o săritură în aer de pe o scară și, și-a dislocat încheietura piciorului. După concert, cântărețul a mers la spital.

Citește și: Prințesa Diana, Justin Biber, Madonna și alte vedete de la Hollywood despre care nu știai că sunt rude! (Foto)

Sursa: cosmo.ru

Video: YouTube