Munca titanică a acestei mămici ne-a impresionat în cel mai profund mod. Vorbim despre Axana Golub - o mămică din Capitală, care și-a propus să-i ofere investigații și tratament fetiței ei din banii adunați în urma vânzărilor de păpuși handmade. Anca nu-și simte parte de jos a corpului, se deplasează cu ajutorul unui cărucior și are vezica urinară nefuncțională. Fata are nevoie de câteva investigații scumpe, nemaivorbind de tratament. Astăzi, mama și fiica pleacă spre Turcia, pentru a afla câte șanse există pentru ca fata să meargă. În prag de Crăciun, această veste ar fi pentru mămică cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

14568075_1776897449216971_4508462736222310347_nVestea fericită despre banii adunați pentru investigații a fost împărtășită de mămica Ancăi aseară, când Axana Golub a anunțat că în sfârșit rugăciunile îi sunt auzite:

Și totuși, mâine plec cu Anca în Turcia la consultații. Vă mulțumesc din suflet pe fiecare ce ne-ați ajutat financiar și v-ați rugat pentru noi.

Ma rog Celui de Sus să vă dea sănătate și prosperitate fericire în case și iubire. Și apoi mă rog să ne ajute și pe noi, mă rog de rezultate bune.

Am un haos în cap și în suflet, dar cred că voi trece și peste asta. MULȚUMESC LA NESFÂRȘIT PENTRU AJUTOR, SUSȚINERE ȘI VORBE BUNE.

Anterior, Axana ne-a mărturisit că Anca rem trebuie să meargă la Acibadem Hospital din Istanbul pentru consultații și aparate performante: „Anca are câteva diagnoze: pareză flaxă bilaterală, displasie bilaterală, picioruș strâmb bilateral și vezică lenoasă. Avem nevoie de consultul a 4 medici: neurochirurg, nefrolog, kinetoterapeut și ortoped, ca să vedem ce șanse are Anca de a-și simți jumătatea de jos a corpului.”

În câteva luni, Axana a muncit zi și noapte pentru a confecționa zeci de Păpuși ale Speranței, dorite nu doar în țară, ci și peste hotarele ei. Asta încă nu e totul, pentru că fetița are nevoie de tratament.

 

Distribuie articolul: