Tot mai multe artiste și persoane publice optează pentru pantofii din plastic transparent. Sunt foarte trendy, fie că sunt parțial sau total transparenți, iar aceștia sunt purtați în cele mai diverse locații – de la recepții oficiale în ținute de seară și până la meciuri de fotbal: cum ar fi Yeezy.

Pantofii din plastic, însă nu sunt cea mai sănătoasă idee care putea să le vină designerilor. Pe lângă utilitatea lor pe timp de ploaie, acestea au poate doar a avantajul de a fi la modă și cam atât. Putem admira frumusețea picioarului, pedichiura și dă senzația de picior foarte aerisit, mai ales în sezonul cald.

În ei în primul rând veți transpira foarte tare. Iar acest lucru se vede uneori nu tocmai frumos dintr-o parte, piciorul „aburit” lăsând loc de multe comentarii. Efectul de 3D este frumos, însă aburii lăsați de pielea sufocată nu prea arată bine.

When your shit don’t stink, but your feet do… #tgif

A post shared by 🔪 (@larslala) on

Yeezy Heels #Cinderella

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Specialiștii în medicină din SUA au atenționat în cazul acestor pantofi și despre pericolul și așa existent de dexvoltare a diferitor infecții fungice la picioare. Picioarul stă într-un mediu închis și umed, foarte prielnic tuturor infecțiilor. În acești pantofi de plastic, uneori foarte incomozi, și mai umed, și mai riscant.

Foto: Vogue.com