Autoizolarea nu este doar cauza separărilor ci și a legării noilor relații. Pamela Anderson a reușit să se căsătorească de două ori de la începutul pandemiei. 

Fostul iepuraș Playboy s-a măritat pentru a cincea oară, de această dată cu fostul său bodyguard, Dan Hayhurst. Potrivit reprezentantului vedetei, ceremonia a avut loc în ajunul Crăciunului, pe Insula Vancouver, Canada.

Cuplul a avut o nuntă simplă, fără familie sau prieteni prezenți, dar cu binecuvântarea lor deplină.

„Sunt exact unde trebuie – în brațele bărbatului care mă iubește cu adevărat”, a mărturisit Pamela pentru dailymail. Ceremonia a avut loc în curtea proprietății vedetei, aceasta fiind condusă de un pastor local, în fața căruia cuplul a citit jurămintele tradiționale.

„M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici au fost căsătoriți părinții mei și sunt încă împreună. Simt că am completat cercul”, a mai dezvăluit vedeta.

Dan Hayhurst era bodyguardul fostului iepuraş Playboy încă încă din anul 2019. În pandemie, cei doi au devenit şi mai apropiaţi şi au realizat cât de bine se potrivesc. Şi cât de mult se iubesc, desigur.

Cei doi ai început să se întâlnească încă din luna septembrie, la 7 luni după ce Pamela Anderson divorţase de Jon Peters, cu care vedeta a avut o căsnicie de numai 12 zile, iar nunta fiind, după spusele Pamelei, doar o ceremonie amuzantă.

Pamela a purtat o rochie satinată din anii 1940, cu fustă din tul și corset din satin, iar la un moment dat a probat ciubotele soțului său.

Pamela Anderson a fost căsătorită pentru prima oară cu muzicianul Tommy Lee, în 1995 şi din căsnicia lor au rezultat doi copii: Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee. Mariajul lor a durat doar trei ani, cei doi separându-se cu scandal, iar artistul ajungând la închisoare, fiind acuzat de abuz conjugal.

La 8 ani după divorţul de Lee, Pamela s-a căsătorit cu Kid Rock, mariajul lor rezistând mai puțin de un an.

Următorul soț al Pamelei a fost producătorul muzical Rick Solomon, de care s-a despărţit în 2007, acelaşi an în care l-a şi cunoscut.

În 2013, Pamela s-a recăsătorit cu Rick Solomon, dar din nou, mariajul lot n-a rezistat nici măcar un an.

În martie 2020 Pamela s-a căsătorit cu Jon Peters, iar acest mariaj a durat doar 12 zile.

Foto: Dailymail

Citește și: Somon scăldat în sos alb cu unt și vin. Prea simplu și ireal de gustos (Video)

Distribuie articolul: