Se pare că apele s-au mai calmat în familia celor doi. Nu că ar fi mare noutate, internauții și așa bănuiau că cei doi s-ar fi împăcat, dar totuși exista o cerere de divorț pe care, Oxana a retras-o. 

Femeia s-a împăcat cu soțul său și prin intermediul avocatului și-ar fi retras cererea de divorț. Tot ieri, cei doi trebuiau să se prezinte la judecată, dar niciunul nu a făcut-o. Pe site-ul oficial al Judecătoriei orașului Moscova a fost afișată informația: „Procesul a fost încheiat din cauza refuzului reclamantului și al reconcilierii părților”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) pe

Se pare că Oxana i-a mai acordat o șansă lui Geegun și i-a iertat toate greșelile făcute de acesta în ultimii ani asta deși la sfârșitul lunii martie, Samoylova era sigură că doar un divorț poate rezolva situația, pentru că soțul pur și simplu „nu i-a lăsat nicio alegere”. „Cât de dificil este să iei decizii care au 10 ani când ai patru copii mici. Dar nu mi-au lăsat nicio alegere. Depun actele la divorț. Toți cei 10 ani de viață fericită de familie au fost o înșelăciune din partea lui, iar eu doar am trăit și l-am crezut ”, a scria aceasta pe Instagram.

Geegun a încercat să o convingă să renunțe la despărțire și până la urmă Oxana a cedat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) pe


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram, woman.ru