Cu siguranță de-a lungul anului sunt multe evenimente unde vedetele trebuie să calce pe covorul roșu – dar principalul, fără îndoială, este cel de la Oscar. Rezultatele acestui premiu sunt cele care determină ce filme, actori și regizori vor intra pentru totdeauna în istoria cinematografiei. Și tocmai pentru acest premiu vedetele își pregătesc cele mai strălucitoare, spectaculoase și impresionante ieșiri, pe care le vom aminti și le vom discuta foarte mult timp. În acest material noi vom realiza top cele mai frumoase ieșiri pe covorul roșu de la acest eveniment. 

 Istoria Oscarurilor are zeci de funde remarcabile care sunt amintite și citate chiar și mulți ani mai târziu. Deci, să studiem cu atenție unele dintre cele mai bune ținute ale ceremoniei Oscar – 2022.

Se pare că, principala sursă de inspirație pentru stiliștii celebri de această dată a fost look-ul iconic al lui Sharon Stone de pe covorul roșu al Oscarurilor din 1998: actrița a venit la premiu într-o cămașă albă simplă și o fustă luxoasă până la podea Vera Wang, din satin. Această tehnică a fost repetată în anul 2022 de Uma Thurman (în Bottega Veneta) și Zendaya (în bijuterii Valentino și Bvlgari).

Uma Thurman

Zendaya în Valentino

 O altă tendință importantă în acest an sunt nuanțele pastelate – de la albastru pal până la roz de fetiță. Această schemă de culori a fost aleasă de Nicole Kidman (în Armani Prive), Zoë Kravitz (în Saint Laurent), Jessica Chastain (în Gucci) și Mila Kunis.

Zoë Kravitz în Saint Laurent

Nicole Kidman în Armani Prive

Formula „top alb, fustă neagră”, a fost aleasă și de Kristen Stewart. Aceasta a avut chiar ceva mai  îndrăzneț: actrița a pășit pe covorul roșu în pantaloni scurți negri, o cămașă albă și o jachetă Chanel. De data aceasta fără rochii până la podea. 

Kristen Stewart în Chanel

 

Câteva vedete îndrăznețe au optat pentru roșu, considerat în mod tradițional periculos pentru covorul roșu, dar acest fapt nu a împiedicat-o pe Tracy Ellis Ross să fie în centru atenției într-o rochie Carolina Herrera. 

Tracy Ellis Ross în Schiaparelli

De asemenea, mulți au luat calea sigură și au optat pentru negru clasic și sigur. 

Penelope Cruz în Chanel

Billie Eilish în Gucci

Ție care ținută îți place mai mult?

Sursa: bazaar.ru 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: