Unii creatori de modă susţin că pantalonii de piele trebuie să existe în fiecare garderobă. Problema e că aceştia nu se potrivesc oricărei siluete. Când îi porţi, nu îi asorta cu o geacă din piele, pentru că rişti să pari ca făcând parte dintr-o gaşcă de motociclişti. 

De preferat e să nu optezi pentru pantaloni de piele cu croială dreaptă sau evazaţi. Alege un model de pantaloni strânşi pe corp şi încearcă să eviţi culorile tari. Negru şi maro sunt cele mai bune variante de culoare, dacă vrei să îmbraci o ţinută corectă şi la modă.

elle.ro

Cu ce se asortează pantalonii de piele

Asortează pantalonii de piele cu o bluză sau cămaşă din denim şi niciodată cu o altă bluză, cămaşă ori geacă din piele de aceeaşi culoare cu pantalonii. Fie că porţi pantaloni din piele naturală sau artificială, vei atrage priviri admirative asupra ta, dacă îi îmbraci cu gust, scrie clickpentrufemei.ro.

Pantalonii din piele închisă la culoare pot fi purtaţi cu haine în culori aprinse. Dacă vrei să le dai un aer elegant, îmbracă-i cu o haină şic, de exemplu: un sacou, o cămaşă sau o jachetă cu croială clasică.

Cu ce se asortează pantalonii de piele la un eveniment elegant

Vrei să mergi la un eveniment şi nu ştii cum să alcătuieşti o ţinută elegantă, dacă o să îmbraci pantalonii preferaţi de piele? Ia-ți un top lejer sau o bluză din voal transparent (mai deosebite) şi vei da un aer sofisticat şi pantalonilor. Nu uita să alegi şi încălţăminte elegantă. De asemenea, nu abuza de combinaţia pantaloni de piele cu piese sport, de exemplu, cu tricouri şi tenişi.

pinterest.com

Alege-i după material 

Aceşti pantaloni te pot face să arăţi ca o divă rock sau o pasionată de modă, care nu ratează niciun indiciu despre lumea prezentă pe podiumuri, unde sunt etalate colecţiile marilor designeri.

Evită modelele strânse pe picior (tip leggings) din imitaţie de piele şi încearcă să îmbraci un model din piele. Este, de asemenea, foarte important ca aceştia să vină bine pe corpul tău, altfel pielea în loc să îmbunătăţească aspectul corpului, va produce efectul opus.

Înainte să-i cumperi, probează mai multe modele, cu diferite croieli. Numai aşa vei şti care îţi vin cel mai bine şi care nu.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Distribuie articolul: